EL POTA BLAVA A LA CARTA

EL POTA BLAVA A LA CARTA

La campanya gastronòmica el Pota Blava a la Carta, recull la qualitat i prestigi reconeguts d’aquesta raça de pollastre, la Raça Prat, també conegut com a Pota Blava, pel característic blau pissarra de les seves potes. El pollastre i capó de la Raça Prat és un dels productes autòctons del Baix Llobregat distingits per les especials condicions de criança, molt diferents a la d’altres pollastres, que fan possible que el resultat final sigui una carn gustosa, melosa i molt preuada pels restauradors. De fet, és l’única au d’aquesta espècie de tot l’estat espanyol que ostenta el segell d’Indicació geogràfica (IGP).

Convidem a tots els amants de la bona cuina a apropar-se al Baix Llobregat per assaborir aquest especial pollastre que els nostres restauradors han convertit en ingredient base de les seves noves creacions.

Per més informació podeu posar-vos en contacte amb els promotors de la campanya, el Consorci Parc Agrari del Baix Llobregat o el Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

TROBA’L ALS RESTAURANTS PARTICIPANTS

Andalucía

Comparteix la nostra passió per la cuina espanyola, que durant anys hem sabut mantenir la tradició i l’estil únic que ens caracteritza.
El nostre exclusiu restaurant ofereix els plats més exquisits de la cuina espanyola, elaborats amb la tecnologia gastronòmica més capdavantera. Us convidem a descobrir i a gaudir del millor de la cuina catalana, en restaurant que ha estat reconegut com el millor de cuina de la regió.
El restaurant Andalusia és una festa al paladar, un joc per a les pupil·les, és un punt de reunió de negocis i de complicitat.

25-30 €
Espanyola
C/ Església, núm. 31 Bis
08860 Castelldefels
Barcelona
936 642 652

Cal Mingo

La nostra carta conté suggeriments actuals d’entre els quals destaca el bacallà, en totes les seves diferents versions, però també el foie amb diferents presentacions. Els plats fora de carta i de temporada (el bolets, la caça o les verdures de la comarca del Baix Llobregat) hi són molt especials, no per la gran extensió de propostes, sinó perquè la nostra responsable de sala, la Tere, els recita de memòria.

30-40 €
Ctra. Barcelona C-245, s/n
08840 Viladecans
Barcelona
936 373 847

Cèntric Gastrobar by Ona Nuit

Situat a la planta baixa de l’espai cultural del prat, es un espai emblemàtic i acollidor, que conta amb dues terrasses, una a la plaça porxada i l’altre sota la torre de les aigües, il·luminada gràcies a un innovador sistema de llums Leds.

15-20 €
Cuina catalana amb inspiració mediterrània amb productes de temporada.
Tàrtars, fondues, ous trencats amb foie, croquetes casolanes, pop a la gallega, anxoves extres del cantàbric i postres artesanes (gelats i pastissos).
Pl. Catalunya, 39-41
08820 El Prat de Llobregat
Barcelona
933 795 600

El Mirador de Sant Just

El restaurant panoràmic i circular està suspès a 30 metres d’alçada en el cilindre de la xemeneia d’una antiga fàbrica de ciment. La nostra carta transita per una cuina catalana de nivell, amb especialitats emmarcades en la nova cuina mediterrània. Al nostre celler podeu escollir entre més de 190 referències i podeu gaudir d'un mirador a 105 metres d’alçada.

35-40 €
El restaurant disposa d'aparcament privat.
Av. Indústria, núm.12
08960 Sant Just Desvern
Barcelona
934 990 342

El Palau Vell Restaurant

El Palau Vell Restaurant està situat en una casa senyorial del principi del segle XIX ubicada a l'històric barri del Palau de Sant Andreu de la Barca, que té els seus orígens en una vila romana i que ha estat terra d’agricultura durant molt temps.
Des del 1997 el Palau Vell està al vostre servei per fer-vos sentir com a casa. Des d’un esmorzar diari informal fins a un sopar al servei a la carta, passant per tots els nostres serveis. Treballem per oferir-vos la millor relació qualitat preu així com el millor dels serveis.

20-30 €
C/ Palau Vell, núm. 6
08740 Sant Andreu de la Barca
Barcelona
936 532 015

El Racó

El Racó és un restaurant dels de tota la vida, molt compromès amb el seu entorn i que basa la seva cuina principalment en el producte.

35-40 €
C/ Poca Farina, núm. 20
08849 Sant Climent de Llobregat
Barcelona
936 581 639

Hotel Can Rafel

Al capdamunt d’un turó i envoltat d’una magnífica panoràmica, entre les poblacions de Corbera de Llobregat i Cervelló es troba l’Hotel Golf Can Rafel. L’equip humà del restaurant, professional i amable, té l’objectiu de fer gaudir el comensal i que a l’hora aquest se senti com a casa. La cuina, treballada al llarg de tres generacions, ofereix el millor producte de temporada i de la zona elaborat amb rigor i coneixements. La bodega arrodoneix l’experiència gastronòmica d’aquesta casa combinant referències clàssiques i noves.

45-55 €
Masia Can Rafel, s/n
08758 Cervelló
Barcelona
936 501 005

La Lluna en un Cove

La Lluna en un Cove es remunta a una llegenda que explica que uns pescadors volien salvar la lluna que veien reflectida en el mar pensat que s’ofegava i intentaven agafar-la amb un cistell (un cove). Va resultar impossible.
La Lluna en un Cove és aquell impossible fet realitat, i és que amb les nostres mans, imaginació i ànima, què no podem transformar?
Un ambient íntim i acollidor que us ofereix una cuina especial amb un fons de tradició.

25-30 €
C/ Frederic Soler, núm. 48
08820 El Prat de Llobregat
Barcelona
933 703 852

Organitza

Col·laboren

Amb el suport de