Holeriturisme: Carxofa Prat.

Dissabte, 15 Desembre, 2012
Quan arriba el fred, la Carxofa Prat comença a omplir els nostres camps.  Deixa’t envoltar per les sensacions i descobrex la tradició millor guardada de la Carxofa Prat.
 
El Parc Agrari del Baix Llobregat t’ofereix l’oportunitat de descobrir com és, on es conrea i quin sabor té la Carxofa Prat, un dels productes més emblemàtics de la nostra comarca. Ens trobarem a la masia de Can Comas (Centre d’Informació i Gestió del Parc Agrari), situada al bell mig de la zona amb major producció de Carxofa Prat del delta. Des d’allà, visitarem els camps de producció de Carxofa Prat acompanyats d’un dels pagesos més coneixedors d’aquest cultiu i farem un taller per experimentar amb la Carxofa Prat.
 
Recomanacions
- Porteu calçat adequat i roba d’abric ja que una part de les activitats són a l’aire lliure.
- Si esteu interessats a dinar en algun dels restaurants de la comarca que col.laboren amb nosaltres consulteu l’apartat campanyes/Els sabors de l’horta del web www.elcampacasa.com
 
LLOC: Masia Can Comas (Centre d'Informació i Gestió del Parc Agrari del Baix Llobregat). Per accedir a la masia consulteu l'apartat 'Com arribar-hi' del web www.diba.cat/parcagrari o truqueu-nos i us n'informarem.