JORNADA DE PORTES OBERTES DEL PROJECTE BRAAVA

Dijous, 15 Febrer, 2018
JORNADA DE PORTES OBERTES DEL PROJECTE BRAAVA

NOTA DE DARRERA HORA:
Deguts a les pluges dels darrers dies el camp del projecte BRAAVA no està en condicions de poder ser visitat, per tant la JORNADA DE PORTES OBERTES prevista per aquest DIJOUS 15 DE FEBRER queda ANUL·LADA.
Properament us informarem d’una nova data.
Gràcies i disculpeu les molèsties.

---------------------------------------------------------------------------------

Avui DIJOUS 15 DE FEBRER A LES 16h, a la finca AGROPOLIS de la UPC (Camí de les Filipines,110 – Viladecans), tindrà lloc una nova JORNADA de portes obertes del projecte BRAAVA.
El projecte BRAAVA, és un projecte de selecció participativa de noves varietats de bràssiques amb alt valor afegit, on es pretén realitzar la selecció de noves varietats ben adaptades a les condicions del Parc Agrari del Baix Llobregat, amb la intervenció de tots els agents del sector agroalimentari en el sentit més ampli del terme: des dels agricultors i milloradors fins els consumidors, intermediaris, comercialitzadors o restauradors. Amb aquesta metodologia es pretén portar al mercat noves varietats de bràssiques que actualment no es cultiven a la zona del Parc Agrari, però amb la voluntat que aquestes noves varietats responguin a les demandes de tot el sector i per tant en facilitin el cultiu, la comercialització, la transformació i la vessant alimentaria i gastronòmica.
Durant la jornada es podran veure les varietats plantades al camp durant el 2on any  i es podrà fer una nova valoració de les mateixes, amb la col.laboració dels assistents.
No és necessari confirmar assistència però si penseu que podreu venir, feu-nos-ho saber enviant un mail a islage@diba.cat.

ANIMEU-VOS A PARTICIPAR !