NOTÍCIES

NOTÍCIES

Dilluns, 19 Desembre, 2016

Amb aquest premi, l'Ajuntament del Prat de Llobregat vol reconèixer les persones i entitats del nostre país que treballen per la difusió cívica i cultural dels valors de la pagesia, com a referents de sostenibilitat territorial i de transformació social i econòmica en aquests inicis de segle. La seva denominació és un reconeixement al pratenc Josep Oliva, el qual amb la seva trajectòria vital va fer d'aquests valors una manera de treballar la terra i de donar, des de la seva condició de pagès, sentit cívic a la seva aportació a la col·lectivitat.

Dimecres, 5 Octubre, 2016

L’edició 2016 ha comptat amb la realització de tres sortejos per a dues persones d’un menú km0 que s’han fet durant diferents períodes coincidint amb productes de temporada.

Per a aquest tercer sorteig, serà un producte de tardor el protagonista, podent degustar i assaborir les novetats gastronòmiques que cada restaurador els oferirà.

Així, els restaurants i guanyadors respectius han estat els següents:

Dimarts, 20 Setembre, 2016

Amb motiu de les II Jornades Federació Intervegas celebrades a Villena (Alacant) aquest passat cap de setmana (16, 17 i 18 de setembre), el Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat va participar a una taula rodona relativa a “Experiències de protecció agroecològica de les vegues” juntament amb representats d’altres territoris agraris: Huerta Viva de Murcia, Valle de Guadalorce, Surcos Urbanos de Madrid i de la Plataforma por la Huerta Zaragozana.

Dimarts, 13 Setembre, 2016

La Diputació convoca aquestes subvencions, a les quals destinarà un màxim de 60.000 euros, per fer front a les despeses del transport dels escolars de sisè curs dels centres d'ensenyament primari que realitzin visites als parcs naturals que gestiona la Diputació de Barcelona, dins la campanya Coneguem els nostres parcs, durant el curs escolar 2016-2017.

Dimecres, 3 Febrer, 2016

Fruit de l'estudi de més de 100 varietats tradicionals de tomàquet, ha triat algunes representatives de la variabilitat existent en el tomàquet cultivat. Posen a disposició de la ciutadania, de manera gratuïta, perquè les pugueu cultivar als vostres horts. La voluntat és mantenir el vincle entre el grup de treball i els ciutadans, per continuar impulsant el reconeixement cap als agricultors i la seva feina de conservació de la biodiversitat cultivada.

Dimecres, 3 Febrer, 2016

Arriba l’època de plantar rosers i Sant Feliu ho celebra amb una plantada de rosers al Parc Torreblanca. Serà una festa on no tot seran roses perquè, abans de plantar els rosers, a partir de les 10h hi haurà una botifarrada popular. Després es farà la plantada popular i a les 11h, pels que vulguin saber-ne més, es farà un taller sobre com es planta i es poda un roser. Aquest any la festa també inclou una visita guiada per descobrir el Parc Torreblanca, a partir de les 12 del migdia.

Dimecres, 3 Febrer, 2016

En l’espai  que Radio Sant Feliu dedica cada mes al Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, es va convidar, el 21 de gener, a dos restauradors membres del col·lectiu Sabors de l’Horta, col·lectiu que agrupa a restaurants de la comarca del Baix Llobregat que treballen amb ProducteFRESC. En aquest enllaç podeu escoltar l’entrevista.  

https://mega.nz/#!QAMQiKxD!Ko9hgoRuQDueZdx9NSeI0jspODv69vpqF4heHDqVRRQ

Divendres, 15 Gener, 2016

La Fira Sial Xina és juntament amb la Food & Hotel Xina, el major certamen internacional de la Indústria d'Alimentació i Begudes a la Xina, especialitzada en la Gran Distribució i el canal HORECA hi participen grans empreses del sector.

Dijous, 14 Gener, 2016

La Guia eComerç i el producte fresc és un document complet no només per conèixer l’evolució les tendències del mercat del e-comerç de producte fresc d’alimentació sinó també per saber què cal tenir en compte per emprendre en aquest àmbit. Inclou informació sobre els aspectes tecnològics, financers i oportunitats de negoci o nínxols de mercat però també fa propostes i aporta recomanacions sobre proveïdors, màrqueting, logística o atenció al client.

Dimarts, 6 Octubre, 2015

El passat dilluns dia 5 d'octubre es van publicar al BOP les BASES REGULADORES:

1- DELS AJUTS PER A LA RECUPERACIÓ DE CAMPS
2- DE LES SUBVENCIONS PER A PROGRAMES GENÈRICS I/O ESPECÍFICS DE LES AGRUPACIONS DE DEFENSA VEGETAL.

Aquí teniu els enllaços:
https://bop.diba.cat/scripts/ftpisa.asp?fnew%3Fbop2015&10%2F022015022574...
https://bop.diba.cat/scripts/ftpisa.asp?fnew%3Fbop2015&10%2F022015022575...