39ª edició de l’Exposició de Cireres de Sant Climent de Llobregat

39ª edició de l’Exposició de Cireres de Sant Climent de Llobregat

Dissabte, 30 Maig, 2015 - Diumenge, 31 Maig, 2015
39ª edició de l’Exposició de Cireres de Sant Climent de Llobregat

Aquest proper dissabte es posa en marxa l’esdeveniment amb la inauguració que correrà a càrrec del popular ninotaire Jaume Capdevila, Kap

Les arts visuals en totes les seves disciplines seran enguany protagonistes de l’Exposició de Cireres de Sant Climent de Llobregat que arriba a la seva trenta-novena edició en aquest 2015. Amb aquest motiu, a més de les ja habituals activitats centrades en les cireres climentones, l’esdeveniment acollirà diferents propostes al voltant de la pintura, el dibuix, la fotografia o l’escultura.

Aquest proper dissabte 30 de maig, per exemple, tindrà lloc la inauguració de l’exposició que en aquesta ocasió correrà a càrrec del popular ninotaire Jaume Capdevila, Kap, de qui podem veure habitualment vinyetes a publicacions con La Vanguardia o El Mundo Deportivo.

Dues seran les mostres que es podran visitar al llarg d’aquests dies. Per una banda banda la sala de Cal Marí acollirà una exposició amb obres realitzades per artistes locals mentre que l’Associació Pinzellades exposarà part del seu treball a la planta baixa del Casal de Cultura. A aquestes activitats se sumarà una escultura efímera dissenyada per l’artista Antoni Areny.

Les cireres
En tot cas, i com no pot ser d’una altra manera, les grans protagonistes seran novament les cireres. Durant el 30 i el 31 de maig es podran adquirir aquests fruits dels productors locals al Mercat de Pagès que es podrà trobar a la plaça de la Vila en horari de matí i tarda. Aquesta iniciativa ja ha pogut gaudir-se durant els diumenges de tot el mes de maig i es perllongarà durant part del juny.

A més les cireres també tindran protagonisme a través de les paneres i paneretes que es mostraran en l’exposició, i que donen nom a la celebració, i a diferents activitats paral·leles com són el Correfoc de les Cireres programat per al divendres 29, el concurs de pastissos o el joc de la cirera amagada destinat a promoure la participació del comerç local.