EINES PER A LA GESTIÓ I DESENVOLUPAMENT DELS ESPAIS AGRARIS EN EL MÓN LOCAL

Dimarts, 10 Abril, 2018 - Dissabte, 10 Març, 2018

JORNADA DE REFLEXIÓ, PARTICIPACIÓ I DEBAT

PRESENTACIÓ
L'any 2008, en el marc del seminari sobre la futura llei dels espais agraris de Catalunya, es van presentar diverses iniciatives, projectes i models per a la preservació i gestió d'espais agraris. L'objectiu principal era el d'afavorir la reflexió, la participació, el debat i la conscienciació a l'entorn de la futura llei, amb la finalitat d'aconseguir el màxim consens possible dins del sector agrari i en els àmbits acadèmic, professional i institucional.

10 anys més tard, bona part d'aquelles iniciatives s'han consolidat encara més i representen tot un conjunt de coneixement i expertesa de gran interès per a la societat. Aprofitant el transcurs d'aquest període de temps, i coincidint amb la nova estratègia en matèria de prevenció d'incendis forestals i desenvolupament agrari impulsada des de la Diputació de Barcelona, es proposa fer una segona jornada sobre els espais agraris i el món local, principalment adreçada a tècnics i gestors municipals, i als agents socials, econòmics i polítics. Bona part de les experiències que s'hi presentaran ja van participar en aquell seminari del 2008.

OBJECTIUS
Amb aquesta jornada volem:
 Compartir experiències —ja consolidades— de gestió i preservació d'espais agraris que puguin servir d'inspiració per a projectes locals de desenvolupament agrari
 Debatre amb els experts en projectes de gestió o preservació d'espais agraris les fortaleses i debilitats de cadascun dels models que s'hi presentaran
 Connectar tècnics i gestors d'espais agraris per al foment de fórmules de preservació i gestió d'espais agraris

10 d'abril de 2018
Casal de Cultura de Collbató - Passeig Mansuet, 9 - 08293 Collbató

INSCRIPCIONS
La jornada és gratuïta, però cal inscriure's prèviament a o bé a 608 503 764. Les places són limitades per tal de garantir que els workshops no superin les 20 persones. L'admissió es farà per ordre d'inscripció.

A l'enllaç hi podeu trobar el programa de la jornada.