Inauguració del 'Mercat de Pagès' al Prat de Llobregat

Inauguració del 'Mercat de Pagès' al Prat de Llobregat

Dissabte, 2 Febrer, 2013

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

El proper dissabte dia 2 de febrer comença el Mercat de pagès al Prat. Un mercat setmanal, on tots els dissabtes de 9 a 14h, a la Plaça de Pau Casals trobarem els millors productes frescos del Parc Agrari.

El Mercat de pagès és una iniciativa promoguda per pagesos del municipi i de la Comarca que compta amb el suport de l’Ajuntament del Prat de Llobregat i del Parc Agrari del Baix Llobregat. 

Al Mercat de Pagès podreu trobar fruites i verdures fresques, de qualitat i de proximitat, algunes d’elles de producció ecològica, i totes amb el segell de qualitat Producte FRESC del Parc Agrari, un distintiu que trobareu als punts de venda de productes que es cultiven en l’àmbit del Parc Agrari del Baix Llobregat, i que excel•leixen per la seva frescor, qualitat i origen, així com per haver estat produïts amb el saber fer de la pagesia de la comarca.

De la terra a la taula és un vell concepte de venda directa entre el productor i el consumidor, sense que intervinguin transports o intermediaris, aconseguint així productes molt frescos a preus molt adequats. A través de la venta directa de fruites i verdures, els productors també volen sensibilitzar els i les consumidores del paper que desenvolupa l’agricultura al Baix Llobregat i de la necessitat de garantir una agricultura viable econòmicament a la comarca.