La plaça de Narcís Lunes és la nova ubicació del Mercat de Pagès de Sant Vicenç dels Horts

La plaça de Narcís Lunes és la nova ubicació del Mercat de Pagès de Sant Vicenç dels Horts

Dissabte, 17 Setembre, 2016
La plaça de Narcís Lunes és la nova ubicació del Mercat de Pagès de Sant Vicenç dels Horts

El dissabte 17 de setembre a les 09.45 h tindrà lloc la inauguració, amb la presència del president del Parc Agrari del Baix Llobregat i cuina en directe
Aquesta temporada el Mercat de Pagès canvia d’ubicació: a partir del 17 de setembre, podreu apropar-vos a comprar els productes frescos i de proximitat a la plaça de Narcís Lunes. Es podran adquirir fruites, hortalisses i verdures de proximitat tots els dissabtes, de 9 h a 14 h.
Sortida de la Passejada cultural i ‘showcooking’

La inauguració del nou espai del Mercat de Pagès tindrà lloc el 17 de setembre a les 9.45 h, amb els parlaments del regidor de Promoció Econòmica, Paco Rodríguez, l’alcaldessa, Maite Aymerich i el president del Parc Agrari del Baix Llobregat , Raimon Roda.
A més a més, coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura , la plaça de Narcís Lunes serà la ubicació de la sortida i l’arribada de la Passejada cultural per conèixer la pagesia vicentina. Al llarg del matí també hi haurà un showcooking , de la mà de Cristina Roig, cuinera del Parc Agrari del Baix Llobregat, que cuinarà plats de temporada amb els productes del Mercat de Pagès. Espaguetis de carbassó amb pesto verd i daus de tomàquet, puding de Chia o coca de figues fresques i mató són només algunes de les receptes que Roig prepararà en aquest showcooking .

Proximitat i cuina d’aprofitament.
El Mercat de Pagès respon a la voluntat de promoure una agricultura local i de temporada, justa social i ambientalment, i un consum responsable que evita la despesa en envasos i en el combustible que comporten els productes d’importació. A més a més, es consolida, un any més, com un espai de trobada entre els pagesos vicentins i del Parc Agrari del Baix Llobregat amb els consumidors.