EXPOSICIONS

EXPOSICIONS

Divendres, 17 Abril, 2015 - Diumenge, 19 Abril, 2015

Durant els dies 17, 18 i 19 d'abril podeu veure la nostra Exposició sobre la Carxofa a l'estand del Consorci de Turime del Baix Llobregat a l'espai B-Delicious dins la fira B-Travel.

Dilluns, 23 Març, 2015 - Dijous, 31 Desembre, 2015

La Coordinadora de centres d'Estudis de Parla Catalana, l'Institut Ramon Muntaner i la Fundació del Món Rural, presenten l'exposició "El món agrari a les terres de parla catalana" articulada en els següents àmbits: els paisatges, els conreus, la ramaderia, l'home, la dona i la terra, el treball, les formes de vida, present i futur.

Diumenge, 22 Març, 2015 - Dilluns, 22 Juny, 2015

L’exposició fotogràfica TRAÇ·BAIX·WALK·2015, a la seu del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat (Masia de Can Comas, Camí de la Ribera, s/n - El Prat de Llobregat).

Fruit del conveni de col·laboració entre el Consorci del Parc Agrari i la Universitat de Barcelona, l’exposició te com a objectiu promoure el coneixement d’alguns dels paisatges i territoris de l’àmbit del Parc, des de noves aproximacions artístiques i visuals. Es podrà visitar fins el 22 de juny.
 

Divendres, 2 Desembre, 2011 - Divendres, 2 Desembre, 2011
Benvolgut/da,
 
Els propers 2 a 4 de desembre tindrà lloc la fira Barcelona Degusta, saló adreçat al consumidor interessat a tastar i a adquirir directament productes
alimentaris d'alta qualitat, sabors originals i noves propostes gastronòmiques.
 
El Parc Agrari del Baix Llobregat hi serà present a l'estand núm. 151, per mostrar i explicar què són els productes de proximitat o de km0.