PRESENTACIÓ DEL WEB ELCAMPACASA.CAT

Camp de presseguers
Vall Baixa

Seu Central del Parc

Masia de Can Comas
Camí de la Ribera, s/n
Apartat de correus, 76
08820 El Prat de Llobregat Barcelona - Espanya


parcs.diba.cat/web/BaixLlobregat

Tel. +34 933 788 190
Fax. +34 933 794 800

Veure mapa

PRESENTACIÓ DEL WEB ELCAMPACASA.CAT

elcampacasa.cat és el portal web que et permet a tu, consumidor, majorista o minorista, la possibilitat de contactar amb els pagesos i les pageses del Parc Agrari que participen en aquest projecte, i poder així adquirir les fruites i verdures que hi produeixen.

elcampacasa.cat respon a la voluntat dels pagesos i pageses del Parc Agrari d’apropar-te la riquesa agrícola del Delta i l’exclusivitat dels seus productes, fruit del saber fer de moltes generacions de pagesos que han treballat aquestes terres.

elcampacasa.cat respon a la voluntat de promoure un comerç de proximitat i un consum responsable amb el medi ambient. Així, la proximitat productor-consumidor permet, a més d’obtenir un producte molt fresc, no augmentar les emissions de CO2 que es produeixen en importar productes que vénen de molt lluny. La compra de productes de proximitat, a més de ser respectuosa amb el medi ambient, afavoreix el manteniment d’una agricultura de llarga tradició, especialitzada i de qualitat al nostre entorn urbà.

elcampacasa.cat és un projecte impulsat pel Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, amb el suport de la campanya “Productes de la Terra” del Servei de Dinamització del Teixit Productiu Local de la Diputació de Barcelona. El Consorci del Parc Agrari té com a finalitat la preservació i gestió de les fèrtils planes agrícoles de la vall baixa i el delta del Llobregat. Formen part del Consorci del Parc Agrari la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal del Baix Llobregat, la Unió de Pagesos i els 14 municipis inclosos dins de l’àmbit del Parc.

En definitiva, elcampacasa.cat et vol portar a casa el productes del camp, amb la confiança d’un tracte directe amb els pagesos, amb la garantia d’origen i de frescor, amb el compromís amb el medi ambient i el territori i amb l’aposta de futur del Parc Agrari.